Procedures

Procedures

Voor alle zaken die betrekking hebben op procedures kunt u bij À la carte Arbeidsrecht advocaat terecht. Neem contact op als u advies wenst of bijstand in een procedure nodig heeft.

Rechtsbijstand in procedures in eerste aanleg en hoger beroep

In het arbeidsrecht vinden de meeste procedures plaats bij de Kantonrechter. Maar soms ook bij de Rechtbank of het UWV. In alle zaken kan er daarna nog Hoger Beroep worden ingesteld bij het Gerechtshof. In al deze procedures kan ik u als advocaat bijstaan, of u nu eiser bent of verweerder.

Rechtsbijstand bij bezwaar- en beroepscommissies
Soms is niet de weg naar de rechter de voorgeschreven route, maar is er een bijzondere commissie die mag oordelen over uw zaak. Ook in dit soort procedures kan ik u als advocaat of gemachtigde bijstaan.

Wat past bij u:

Kaart of maatwerk?

Direct naar meer informatie over:
Advies over uw specifieke situatie?

Gelukkig kunnen de meeste zaken buiten de rechter om worden opgelost. Maar waar heeft u eigenlijk recht op? En wat is uw positie ten opzichte van uw werkgever of werknemer? Welke mogelijkheden heeft u en wat wordt er van u verlangd? Graag denk ik met u mee en wijs ik u op de mogelijkheden én op de onmogelijkheden. Zo kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken.
À la carte - gespecialiseerd, persoonlijk, betrokken