Interim en cursussen

Interim en cursussen

Teveel werk? Een nieuwe medewerker aangetrokken?
Collega's kunnen À la carte Arbeidsrecht advocaat ook tijdelijk of voor een bepaald project inschakelen. En voorts voor de begeleiding van nieuw talent op het gebied van het arbeidsrecht.

Interim arbeidsrechtadvocaat

Heeft uw advocaten- of juristenkantoor behoefte aan tijdelijke inzet van een arbeidsrechtadvocaat, dan bent u bij À la carte Arbeidsrecht advocaat ook aan het juiste adres. Denk aan het voortzetten van een deel van een praktijk tijdens zwangerschapsverlof, de eerste opvang bij arbeidsongeschiktheid van een medewerker, vakantieperiodes, piekdrukte en onderbezetting. Interim-opdrachten zijn altijd maatwerk. Neem contact op om te bespreken wat u nodig heeft en wat ik daarin voor u kan betekenen.

Vakinhoudelijke begeleiding

Ook als uw kantoor begeleiding zoekt voor een medewerker die zich aan het specialiseren is in het arbeidsrecht, kan À la carte Arbeidsrecht advocaat u heel goed van dienst zijn. Het gaat dan onder meer om het reviseren van correspondentie en processtukken, de begeleiding bij gerechtelijke procedures en bij het kiezen van een strategie, het werken op basis van toevoegingen en de communicatie met cliënten en wederpartijen. Deze begeleiding kan proactief plaatsvinden of juist meer reactief, dus op verzoek. Graag bespreek ik met u wat u nodig heeft en hoe we dat vorm kunnen geven.

Wilt u meer weten:

Over interim?
Advies over uw specifieke situatie?

Gelukkig kunnen de meeste zaken buiten de rechter om worden opgelost. Maar waar heeft u eigenlijk recht op? En wat is uw positie ten opzichte van uw werkgever of werknemer? Welke mogelijkheden heeft u en wat wordt er van u verlangd? Graag denk ik met u mee en wijs ik u op de mogelijkheden én op de onmogelijkheden. Zo kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken.
À la carte - gespecialiseerd, persoonlijk, betrokken