Haalbaarheid

Haalbaarheid

Voor alle zaken die betrekking hebben op haalbaarheidsanalyse kunt u bij À la carte Arbeidsrecht advocaat terecht. Neem contact op als u advies wenst of bijstand in een procedure nodig heeft.

Haalbaarheidsanalyse nieuwe zaak

Voordat u een advocaat inschakelt of anderszins kosten gaat maken, is het erg fijn om voor een beperkt bedrag te weten te komen wat u kunt verwachten. Recht hebben en recht krijgen is immers niet hetzelfde. Graag analyseer ik uw zaak, zodat ik u kan uitleggen wat uw mogelijkheden zijn en wat daarvoor nodig is. Dankzij mijn jarenlange ervaring en mijn specialisatie kan ik de meeste zaken snel analyseren en u op korte termijn informeren.

Haalbaarheidsanalyse Hoger Beroep
U heeft al een procedure gevoerd en de uitslag is niet wat u ervan verwacht had. Of het resultaat was prima, maar u wordt nu door uw wederpartij in een vervolgprocedure betrokken. In beide gevallen is het fijn als u een inschatting krijgt van uw mogelijkheden in die vervolgprocedure. Uiteraard hoort daar ook een kosten-batenanalyse bij.
En wist u al dat als u niet in hoger beroep bent gegaan, maar uw tegenpartij wel, dat u dan alsnog uw bezwaren tegen de eerste beslissing aan het Gerechtshof kunt voorleggen? Soms is er meer mogelijk dan u wellicht denkt! Graag informeer ik u hier nader over.

Second opinion
Als u het niet eens bent met uw advocaat of met de jurist van uw rechtsbijstandsverzekeraar, of u twijfelt aan de manier waarop deze uw zaak behandelt, dan is het goed om een onafhankelijk advocaat om een second opinion te vragen. Misschien klopt uw gevoel en gaat er iets niet goed, maar misschien zit uw advocaat of jurist toch wel op de juiste weg en kan uw twijfel worden weggenomen. Het is altijd de investering waard om een onafhankelijk oordeel over uw zaak aan À la carte Arbeidsrecht advocaat te vragen.

Wat past bij u:

Kaart of maatwerk?

Direct naar meer informatie over:
Advies over uw specifieke situatie?

Gelukkig kunnen de meeste zaken buiten de rechter om worden opgelost. Maar waar heeft u eigenlijk recht op? En wat is uw positie ten opzichte van uw werkgever of werknemer? Welke mogelijkheden heeft u en wat wordt er van u verlangd? Graag denk ik met u mee en wijs ik u op de mogelijkheden én op de onmogelijkheden. Zo kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken.
À la carte - gespecialiseerd, persoonlijk, betrokken