Arbeidsrechtspecialist Nijmegen

Arbeidsrechtspecialist Nijmegen

Heeft u advies nodig van een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht? Een arbeidsrecht advocaat in de regio Nijmegen? À la carte Arbeidsrecht advocaat Sjors Verhaagh staat u persoonlijk bij en zal samen met u zoeken naar de beste oplossing. Dat merkt u al als u een advies vraagt. Uw zaak wordt vanuit diverse hoeken bekeken. En komt het tot een rechtszaak, dan zullen er geen kansen gemist worden. Dus zoekt u een specialist die daadwerkelijk meer voor u kan betekenen? En dat voor een redelijke prijs? Neem contact op met À la carte Arbeidsrecht advocaat.

Arbeidsrecht advocaat Nijmegen

À la carte Arbeidsrecht advocaat biedt gespecialiseerde rechtshulp op het gebied van het arbeidsrecht in Nijmegen en omgeving. Onder meer voor rechtsbijstand in ontslagzaken (ontslag op staande voet, ontbinding, VSO), bij integriteitskwesties, in WNRA-zaken (werknemers bij de overheid), bij loonvorderingen, bij geschillen over arbeidsvoorwaarden en disciplinaire maatregelen zoals schorsing, en bij ziekte en re-integratie.

Wist u dat À la carte Arbeidsrecht als bijzonder aandachtsgebied de werknemer in dienst van de overheid heeft? Neem contact op voor de mogelijkheden in de regio Nijmegen.

Voor mkb en particulieren

Voor wie?

Wat past bij u:

Kaart of maatwerk?

De arbeidsrecht advocaat voor Nijmegen

Het kantoor van À la carte Arbeidsrecht advocaat is gevestigd in de regio Nijmegen en mr. Verhaagh werkt alweer 25 jaar in Nijmegen en Arnhem. Daarmee is À la carte Arbeidsrecht advocaat uw specialist in deze regio. Neemt u contact op om te bespreken wat u graag wilt en dan overleggen we meteen over de vraag hoe we dat vormgeven.

Uw advocaat arbeidsrecht

Met meer dan 25 jaar ervaring in het arbeidsrecht en een cum laude afgeronde specialistenopleiding in het arbeidsrecht, bent u bij À la carte Arbeidsrecht advocaat aan het juiste adres als u hulp of advies nodig heeft in het arbeidsrecht.


Advies over uw specifieke situatie?

Gelukkig kunnen de meeste zaken buiten de rechter om worden opgelost. Maar waar heeft u eigenlijk recht op? En wat is uw positie ten opzichte van uw werkgever of werknemer? Welke mogelijkheden heeft u en wat wordt er van u verlangd? Graag denk ik met u mee en wijs ik u op de mogelijkheden én op de onmogelijkheden. Zo kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken.
À la carte - gespecialiseerd, persoonlijk, betrokken